Prachtige kunstnagels bij Amazing Hands

Uw handen zijn uw visitekaartje… Laat ze verzorgen met de nodige zorgen!


Zin om jezelf eens te laten verwennen? Dan zal Lieven jou met open armen ontvangen! 
Dankzij zijn jarenlange ervaring is topkwaliteit van jouw nagels gegarandeerd
Ons aanbod van handverzorging ziet er als volgt uit:
- Manicure
- Paraffinebaden voor zowel dames als heren
- Acrylnagels
- Gelish
- Polygel

Manicure

Tijdens een manicure gaan we stap voor stap tewerk om uiteindelijk een mooi en verzorgd resultaat te krijgen:
- Het achteruitduwen van de nagelriemen en wegknippen waar nodig
- Het opruwen van de nagel om alle dode huidcellen en oneffenheden van het nagelblad te verwijderen
- Het oppolieren van de nagel voor een intense glans en superzacht gevoel
- De nagel in model vijlen
- De nagelriemen met olie inwrijven

Dit allemaal voor maar liefst € 15,00.

Paraffinebaden voor zowel dames als heren

Niet alleen de vrouwen kunnen zich laten verwennen maar ook de mannen kunnen soms eens nood hebben aan een relaxmoment. Hiervoor hebben wij de ideale behandeling namelijk een paraffinebad. Ideaal voor mensen die last hebben van kloven, droge handen en graag terug zijdezachte handen willen. 

Paraffine kan je vergelijken met een zachte was. Deze wordt opgewarmd in een paraffinebad. Vooraleer je met jouw handen in het bad mag dompelen worden deze eerst met handcrème ingemasseerd. Daarna worden je handen afgedekt met plastic en worden ze in zachte handschoenen gestoken die de warmte moeten vasthouden.  
Jouw handen mogen een tiental minuten in het paraffinebad inwerken. 

Dankzij de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan en kan de handcrème goed inwerken. 
Uiteindelijk wanneer je jouw handen terug uit het bad haalt, stolt de paraffine meteen. Deze wordt dan geleidelijk aan verwijderd.
Na de paraffinebehandeling voelen jouw handen zijdezacht aan en krijgen ze meteen een jongere en verzorgde uitstraling. Dit doordat de warme paraffine jouw huid elastischer maakt en jouw opperhuid en nagelriemen verzacht. 

De prijs voor deze verwennerij is € 25,00.

Acrylnagels

Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Als deze samenkomen vindt er een chemische reactie plaats. Daardoor ontstaat er een kneedbaar bolletje en zo wordt de kunstnagel gemodelleerd.
Onze acrylnagels worden zowel met verlenging of op eigen nagels verwerkt en afgewerkt met een laagje gel voor een mooie en intense glans. 
Voor de vrouwen die graag net dat tikkeltje meer willen op hun nagels kunnen deze met een eigen exclusief ontwerp laten lakken. 

De prijs voor Acrylnagels is € 45,00 voor een nieuwe set en € 35,00 voor een bijwerkingGelish

Sinds de introductie van Gelish in de nagelwereld zijn wij er ons in gaan specialiseren en is dit de dag van vandaag door het draagcomfort één van de meest gevraagde behandelingen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij dan ook echt specialisten geworden in dit vak en beheersen we allerhande technieken. 
Gelish oogt zo dun als nagellak en houd zo goed als gel!

De natuurlijke nagel hoeft niet te worden opgevijld, is onmiddellijk droog met als gevolg dat de kans op haperingen enorm klein is. Momenteel is gelish de gezondste behandeling voor jouw nagels. Het biedt de stevigheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de nagel, zo kan je jouw nagels gemakkelijker laten groeien. Gelish nagels bieden alle voordelen van gelnagels maar niet de nadelen. 

Alsook hier, voor de vrouwen die graag net dat tikkeltje meer willen op hun nagels kunnen deze met een eigen exclusief ontwerp laten lakken.

Dit allemaal voor € 25,00.


Polygel

Polygel is als het ware een mix van gel en acryl. Het beste werd uit de 2 genomen. Enerzijds de houdbaarheid van Gel en anderzijds de hardheid van Acryl. 


Meer info of advies nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren via 0473/29 29 63 of mail naar info@amazing-hands.be